Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Aaron Rodgers hylkäsi Green Bay Packersin ehdottaman uuden sopimuksen
04 May

Aaron Rodgers hylkäsi Green Bay Packersin ehdottaman uuden sopimuksen

Tapaus, jonka mukaan Russell Wilson halusi lähteä Seattle Seahawksista kuukausi sitten, herätti voimakasta huomiota. Tässä kuussa Aaron Rodgersin tapaus, joka ei uusinut Green Bay Packers -sopimusta, aiheutti jälleen erilaisia ​​mediaspekulaatioita. Ihmiset ovat tottuneet Aaron Rodgersin ulkonäköön, jolla on Green Bay Packers Pelipaidat, ja hänen temperamenttinsa on hyvin yhdenmukainen joukkueen vihreän konseptin kanssa. Yleensä, kun uutisia tulee, jotain tapahtuu. Kun yleisö ajatteli, että Tom Brady ei voinut vaihtaa New England Patriots Pelipaidat, hän ei saanut joukkueen uudistusta ja muuttui virallisesti.

Itse asiassa, kun Green Bay Packers allekirjoitti uuden puolustajan viime vuonna, joukkue on kiistänyt Aaron Rodgersin kyvyn. Aaron Rodgers ei valittaa joukkueen tekemisestä, hän on osoittanut olemassaolon arvon vahvuudellaan. Viime kaudella Aaron Rodgers voitti jälleen henkilökohtaisen parhaan palkinnon, ja hänestä tuli NFL-liigan arvokkain pelaaja. Aaron Rodgersin viime kauden erinomaisen suorituskyvyn takia Green Bay Packers alkoi keskustella uudesta sopimuksesta hänelle uudella kaudella. Ehkä se oli Aaron Rodgersin pettymys joukkueeseen sydämestään.

Aaron Rodgers rakastaa tätä Green Bay Packers Pelipaidat, jota on käytetty 16 vuotta, mutta hänen mielestään on aika jättää hyvästit siitä. Pelaajille kaikkein tabu on, että joukkue kieltää voimansa ja heidän ja joukkueen välinen luottamus katoaa. Kun pelaajien mentaliteetti muuttuu, heidän on vaikea omistautua joukkueelle. Aaron Rodgers on erittäin iloinen saadessaan fanien tuen ja vahvistuksen, hän ei helposti luovu unelmiensa tavoittelusta.

Suosikki tuotteet