Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Aaron Rodgers ja Davante Adams pelasivat upean ottelun täydellisesti yhdessä
29 Dec

Aaron Rodgers ja Davante Adams pelasivat upean ottelun täydellisesti yhdessä

NFL: n uudella kierroksella Green Bay Packers voitti Tennessee Titansin 40-14 ja pelasi upean pelin. Aaron Rodgers löysi edulliset joukkuetoverinsa Davante Adamsin ja AJ Dillonin, ja heidän täydellinen yhteistyönsä ja hiljainen ymmärryksensä voittivat lopulta pelin. Aaron Rodgers ei ole pelannut niin kovaa peliä pitkään aikaan. Hän on niin komea Green Bay Packers Pelipaidat.

Aaron Rodgers on erittäin voimakas puolustaja, mutta valitettavasti pelaajat, jotka joukkue on viime vuosina rekrytoinut, eivät ole kovin hyviä, mikä vaikeuttaa hänen voimakkaiden voimiensa käyttämistä. Green Bay Packersin tämän kauden tulokset ovat ylä- ja alamäkiä, ja katsojien on vaikea ennustaa voittavatko he viimeisen National League -mestaruuden. Verrattuna Yhdysvaltain liigan kiinteään sijoitukseen, kansallisen liigan muutamat kärjet muuttuvat milloin tahansa.

Aaron Rodgersin ja Davante Adamsin yhdistelmästä tuli duo, jolla on eniten yhteyksiä Green Bay Packersin historiassa, ja molemmat suorittivat yhteensä 489 syöttöä. Tässä pelissä Aaron Rodgers laittaa NFL Pelipaidat jälleen pelaamaan peliä, hän voitti 21/25, teki 243 jaardia ja 4 kosketusta. Davante Adams teki myös 142 jaardia ja 3 kosketusta. Jos Green Bay Packers säilyttää pelaajavoimansa tällä tavoin, joukkue voi voittaa Kansas City Chiefsin tällä kaudella ja tulla viimeiseksi Super Bowlin voittajaksi.

Suosikki tuotteet