Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Aaron Rodgers uskoo, että vahvuus on aina paras tapa todistaa
16 Nov

Aaron Rodgers uskoo, että vahvuus on aina paras tapa todistaa

Aaron Rodgers puki jälleen Green Bay Packers Pelipaidat auttamaan joukkuetta voittamaan kauniin pelin, kun taas Russell Wilson puki Seattle Seahawks Pelipaidat uudelleen, mutta kärsi kauheasta nollapisteestä. Green Bay Packers voitti Seattle Seahawksin 17-0 ja voitti uudelleen. He eivät ole hävinneet peräkkäisiä pelejä tällä kaudella. Seattle Seahawks voitti Green Bay Packersin heti voiton saavuttua, ja heidän on määrä kamppailla saavuttaakseen voittoputken tällä kaudella.

Aaron Rodgers ja Russell Wilson ovat molemmat erinomaisia ​​pelinrakentajia liigassa. Valitettavasti näiden kahden joukkueen vahvuus on nyt hyvin erilainen. Russell Wilson on kuluttanut nuoruutensa Seattle Seahawksissa, ja tämän joukkueen on vaikea antaa toista mestaruuspaikkaa. Aaron Rodgers menetti tilaisuuden viime kaudella, ja hän voittaa pelin tällä kaudella.

Tällä kaudella Seattle Seahawks on tehnyt huonoimman tuloksensa viime vuosina. He ovat tällä hetkellä Kansallisliigassa sijalla 14. Green Bay Packers on ohittanut Arizona Cardinalsin ja noussut National Leaguen ykköseksi, ja Aaron Rodgers Pelipaidat on aina symboli joukkueen vahvuudesta. Green Bay Packersin ylläpitäjien suunnitelmista riippumatta, niin kauan kuin Aaron Rodgers pärjää hyvin, kaikki uskovat, että hän on aina kaikkien joukkueiden suosion arvoinen.

Suosikki tuotteet