Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Aikooko Zach Ertz liittyä New England Patriotsiin?
19 May

Aikooko Zach Ertz liittyä New England Patriotsiin?

Kun Philadelphia Eagles voitti 52. Super Bowl -mestaruuden, joukkueen suorituskyky on heikentynyt. Viime kaudella he eivät päässeet pudotuspeleihin. Huono ennätys vaikuttaa myös suoraan pelaajan oleskeluun. Zach Ertz päätti jättää Philadelphia Eaglesin ja valita uuden joukkueen. Zach Ertzillä on ollut Philadelphia Eagles Pelipaidat kahdeksan vuotta ja hän rakastaa tätä tiimiä syvästi. Valitettavasti nyt Philadelphia Eagles ei ole kyennyt antamaan Zach Ertzille toivoa voittaa mestaruus uudelleen, ja joukkueessa on ongelmia monissa asioissa.

Jos Zach Ertz päättää lähteä Philadelphia Eaglesista, monet fanit toivovat voivansa käyttää New England Patriots Pelipaidat. Tällä kaudella New England Patriotsin erinomainen laituri jäi eläkkeelle ja lähti, ja joukkueelta puuttui vain pelaajia, kuten Zach Ertz. Vaikka New England Patriots on edessään jälleenrakennuksessa, niin kauan kuin pelaajilla on tarpeeksi voimaa, he voivat silti nähdä voiton toivon jälleen.

Vuonna 2017 Zach Ertzin useat sieppaukset ja varastamiset saivat New England Patriotsin menettämään pelin. Tuosta vuodesta tuli myös Tom Bradyn suurin pahoillani. He pystyivät voittamaan vastustajansa ja pelasivat epänormaalisti. Zach Ertz lopetti osallistumisen tiimikoulutukseen, eikä Philadelphia Eagles maksa korkeaa palkkaa pitääkseen hänet. Kaiken on tarkoitus tehdä valinta kesällä.

Suosikki tuotteet