Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Andy Dalton kiittää Chicago Bearsia yhden vuoden testiajasta
03 Jun

Andy Dalton kiittää Chicago Bearsia yhden vuoden testiajasta

Chicago Bears vaihtoi puolustajaansa uudella kaudella, ja joukkue allekirjoitti Andy Daltonin liittymään. Andy Dalton käytti Chicago Bears Pelipaidat yhden vuoden sopimuksella, ja joukkue säilytti edelleen tarkkaavaisen asenteen häneen. Kun Chicago Bears allekirjoitti Andy Daltonin, he allekirjoittivat uuden puolustajan Justin Fieldsin vuoden 2021 luonnoksessa. Andy Dalton ei ole huolestunut Justin Fieldsin liittymisestä, koska hänen työsopimuksensa on vain yksi vuosi.

Andy Dalton liittyi Chicago Bearsiin antamaan hänelle lähtötilaisuuden. Hänen on oltava tehokas todellisessa taistelussa. Andy Dalton on ollut varapelaaja liian kauan, ja hänen nuoruutensa on loppumassa. Saadakseen mahdollisuuden pelata, Andy Dalton mieluummin riisuu Dallas Cowboys Pelipaidat ja valitsee lyhytaikaisen yhden vuoden sopimuksen.

Vaikka Andy Dalton johti joukkueen pudotuspeleihin monta kertaa ollessaan Cincinnati Bengalsissa, kukaan heistä ei päässyt finaaliin. Andy Dalton pelasi Cincinnati Bengalsissa 8 kauden ajan, hän loi joukkueen yhden kauden pass telakat, yhden kauden pass touchdownit ja urapassin touchdown-ennätyksen. Andy Daltonin henkilökohtaisesta suorituksesta huolimatta joukkue tarvitsee pelinrakentajan, joka voi johtaa joukkueen Super Bowl -mestaruuteen.

Suosikki tuotteet