Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Baltimore Ravens aliarvioi Miami Dolphinsin vahvuuden
13 Nov

Baltimore Ravens aliarvioi Miami Dolphinsin vahvuuden

Tällä kaudella Baltimore Ravens voitti suurimman osan vahvoista vastustajista, mutta kaikki eivät odottaneet joukkueen häviävän Miami Dolphinsille. Ehkä Baltimore Ravens aliarvioi Miami Dolphinsin vahvuuden, ja heidän suoritusnsa pelissä oli hieman tappiollinen. Miami Dolphins kohtasi Baltimore Ravensin ja teki riittävät valmistelut. He yrittivät olla hyökkäämättä vastustajiaan aggressiivisilla hyökkäysstrategioilla. Miami Dolphins avasi puolustustaktiikoita, joukkue ei antanut Baltimore Ravensille liikaa mahdollisuuksia, oli se sitten syötössä tai juoksussa.

Miami Dolphinsin puolustusstrategiasta johtuen Baltimore Ravensin on vaikea avata maata hyökkäyksen suhteen, eikä heidän aiemmin valmistamansa taktiikka toiminut. Muuten heidän olisi vaikea voittaa Baltimore Ravensia Miami Dolphinsin vahvuudella. Valmennustaktiikat ovat aina erittäin tärkeä osa joukkueen voittoa. Baltimore Ravensin pitäisi pohtia perusteellisesti tämän pelin kokemisen jälkeen. Epäonnistunut peli on hyvä asia Baltimore Ravensille, joka voi nähdä joukkueen puutteet etukäteen ja korjata ne.

Vuonna 2019 kaikki ajattelivat, että Baltimore Ravens Pelipaidat voisi esiintyä finaalissa, mutta valitettavasti joukkue hävisi Tennessee Titansille pudotuspelien toisella kierroksella. Baltimore Ravensin tämän kauden vahvin vastustaja on Tennessee Titans, joka sijoittui Amerikan liigan ensimmäiseksi ja toiseksi. Lamar Jacksonin NFL Pelipaidat ovat olleet fanien rakastamia vuosien ajan, mutta hän on aina tuntenut epäonnistuneensa kaikkien odotusten täyttämisessä. Ehkä Lamar Jackson pelasi hyvin alusta alkaen, joten kaikilla on liian korkeat odotukset hänen kehityksestään NFL:ssä.

Suosikki tuotteet