Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Cam Newton pukee jälleen Carolina Panthersin ykköspaidan
16 Nov

Cam Newton pukee jälleen Carolina Panthersin ykköspaidan

Suurin yllätys, jonka NFL on tuonut yleisölle tällä kaudella, on Cam Newtonin paluu Carolina Panthersiin. Cam Newton valitsee edelleen ykkös Carolina Panthers Pelipaidat, hänellä on edelleen sama hiustyyli. Cam Newton pelasi ensimmäisen esiintymisensä aikana hyvin, ja Carolina Panthers saattaa olla hänelle paras joukkue. Cam Newton ei koskaan ajatellut pukea tätä NFL Pelipaidat uudelleen, mutta hän oli jälleen hyvin kiitollinen joukkueen luottamuksesta.

Carolina Panthers voitti Arizona Cardinalsin 34-10 ja teki hienon pelin. Cam Newton teki 2 touchdownia pelin aikana. Carolina Panthersin vahvuus on parantunut tällä kaudella, mutta pelaajien loukkaantumisen jälkeen edellisillä kierroksilla, myös joukkueen ennätys on vaikuttanut suoraan. Cam Newton palasi Carolina Panthersiin tällä erityiskaudella, millaisen tilanteen hän tuo joukkueeseen.

Arizona Cardinalsin vahvuus putosi merkittävästi pääpelaajien poissaollessa. Arizona Cardinalsin ei ole enää mahdollista säilyttää täydellistä voittoennätystä. Kansallisliigassa he ovat nousseet toiseksi. Tällä hetkellä fanit toivovat, että pelinrakentaja Kyler Murray voi palata aikaisin Arizona Cardinals Pelipaidat, ja he toivovat, että joukkue pääsee finaaliin tällä kaudella.

Suosikki tuotteet