Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Chicago Bears on innokas saamaan hyvän puolustajan
20 May

Chicago Bears on innokas saamaan hyvän puolustajan

Vuosien varrella Chicago Bears on etsinyt sopivaa puolustajaa, mutta valitettavasti joukkue ei ole koskaan tavannut oikeaa ehdokasta. Siitä lähtien, kun Chicago Bears voitti kahdeskymmenes Super Bowl -mestaruuden vuonna 1989, joukkue ei ole pystynyt voittamaan tätä kunniaa uudelleen. Vuonna 2006 Chicago Bears eteni jälleen Super Bowlin finaaliin, mutta he hävisivät Indianapolis Coltsille pelissä. Vuosina 1932-1946 Chicago Bears Pelipaidat tuli monien NFL-faneiden suosikki. Joukkue voitti 6 mestaruutta 14 vuodessa.

Chicago Bears valitsi pelinrakentajan Justin Fieldsin tämän vuoden luonnokseen, mutta yleisö ei ollut optimistinen pelaajan suorituskykyyn. Justin Fields sanoi haastatteluluonnoksessa, että hänellä oli epilepsia aiemmin. Justin Fieldsin esitys luonnoksessa on keskinkertainen, ja Chicago Bears aikoo antaa hänen toimia toistaiseksi varajäsenenä. Chicago Bearsilla on tällä hetkellä kolme puolustajaa, ja he kaikki pyrkivät aloitusmahdollisuuteen. Justin Fields ei ole vielä valinnut NFL Pelipaidat numeroa, jatkaako hän numero 1 valitsemista?

Chicago Bears epäonnistui villikortti pudotuspeleissä kahdesti viime vuosikymmenen aikana ja ei päässyt pudotuspeleihin kahdeksan kertaa. On kulunut 35 vuotta siitä, kun Chicago Bears voitti mestaruuden viime kerralla, joten joukkue toivoo kovasti voivansa pelata jälleen vahvimpia. Tuleeko Justin Fieldsin lisääminen uutta toivoa Chicago Bearsille? Yleisö odottaa innolla hänen esitystään uudella kaudella.

Suosikki tuotteet