Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Cleveland Browns antoi Baker Mayfieldille mahdollisuuden esiintyä viimeisellä kaudella
27 Apr

Cleveland Browns antoi Baker Mayfieldille mahdollisuuden esiintyä viimeisellä kaudella

Uuden kauden luonnoksen alkaessa puolustaja Baker Mayfieldistä tuli jälleen yleisökeskustelun kohde. Koska melkein kaikki Baker Mayfieldin kanssa samassa istunnossa olevat pelaajat saivat joukkueelle sopimuksen jatkamisen, hän ei saanut Cleveland Brownsin sopimuksen jatkamista ja hänestä tuli kaikkein kiusallisin pelaaja. Baker Mayfield liittyi ensinnäkin Cleveland Brownsiin, mutta hänen suorituksensa on ollut matalalla laskusuhdella siitä lähtien.

Viime vuodesta lähtien Baker Mayfieldin suorituskyky on muuttunut ja Cleveland Brownsin tulokset ovat parantuneet. Baker Mayfieldin nykyinen suorituskyky ei vieläkään täytä joukkueen odotuksia, joten hänen on työskenneltävä kovasti uudella kaudella saadakseen joukkueen sopimuksen jatkettua. Baker Mayfield tykkää tästä Cleveland Browns Pelipaidat erittäin suosikkinumerollaan 6. Cleveland Browns jätti Baker Mayfieldin mahdollisuuden esiintyä viimeisellä kaudella, ja yleisö toivoi, että hän voisi esiintyä parhaimmillaan.

Yleensä, jos nuoret pelikenttäpelaajat eivät saa sopimuksen jatkoa aloittelijansa sopimuksen päättymisen jälkeen, heistä tulee usein kullekin joukkueelle korvaavia. Kun pelaajasta tulee korvaava pelaaja, hänellä on vähemmän mahdollisuuksia pelata NFL Pelipaidat. Pelaajien on vielä vaikeampaa kehittyä ilman mahdollisuutta harjoittaa todellisessa kilpailussa. Cleveland Browns odottaa edelleen kovasti innolla Baker Mayfieldin kykyä pelata luonnoksen voimaa, joka loppujen lopuksi voi todistaa, että joukkueen visio ja valinta ovat oikea päätös.

Suosikki tuotteet