Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Dallas Cowboysin on edelleen vaikea voittaa vahvoja vastustajia
24 Nov

Dallas Cowboysin on edelleen vaikea voittaa vahvoja vastustajia

Dallas Cowboysin vahvuus tällä kaudella ei ole vieläkään tarpeeksi vahva, joukkue kukistetaan heti kun he kohtaavat vahvan vastustajan. Tässä pelissä pelinrakentaja Rayne Dakota Prescott joutui vastustajien kaappaamaan monta kertaa, ja hän oli sanoinkuvaamattoman masentunut. Jos Dallas Cowboys haluaa tehdä läpimurron tällä kaudella, heidän on voitettava nuo hyvät joukkueet. Viimeinen peli Rayne Dakota Prescott voitti Atlanta Falconsin myös voitti erittäin kauniisti. Tässä pelissä jotkut fanit pukeutuivat erityisesti 4. Dallas Cowboys Pelipaidat päälle ja tulivat paikalle kannustamaan häntä.

Rayne Dakota Prescott on nyt paljon parempi kuin kaksi edellistä vuotta, ja hänen mentaliteettinsa on hiljalleen tasaantunut. Kansas City Chiefsille tappion edessä Rayne Dakota Prescottin surulliset silmät olivat märät. Rayne Dakota Prescott katseli kentällä Kansas City Chiefs Pelipaidat pukeutuneita pelaajia juhlimassa voittoa onnellisesti. Hänestä tuntui, että hänen voimansa ei ollut yhtä vahva kuin Patrick Mahome. Kansas City Chiefs on parantanut puolustusongelmiaan viime peleissä, ja kaikki toivovat, että joukkue pystyy jatkamaan vakaan vahvuuden säilyttämistä.

Kansas City Chiefs on kokenut kauhean puolet runkosarjasta. Voivatko he palata Amerikan liigan kärkeen seuraavassa pelissä? Tällä hetkellä monet joukkueet American Leaguessa kilpailevat mestaruudesta, ja myös New England Patriots on herännyt henkiin. New England Patriots on voittanut viisi peräkkäistä voittoa ja siitä on tullut liigan eniten voittoja voittanut joukkue. Voivatko he tavata Tom Bradyn finaalissa tällä kaudella?

Suosikki tuotteet