Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Dallas Cowboysin paras onni tällä kaudella
05 Nov

Dallas Cowboysin paras onni tällä kaudella

Tällä kaudella NFL-ottelussa yleisöä eniten yllättynyt joukkue on Dallas Cowboys. Viime vuonna he sijoittuivat liigan viimeiseksi, mutta tänä vuonna saavutettiin erinomainen ennätys. Kaikki luulivat, että Rayne Dakota Prescottin loukkaantuminen vaikuttaisi taas tuloksiin, mutta nyt myös varapuolustaja Cooper Rush näyttää hyvää suorituskykyä. Kun tiimi haluaa menestyä, kaikki on paras tilaisuus, mutta jos ei ole onnea, tulee erilaisia ​​katastrofeja. Dallas Cowboys Pelipaidat eivät ole esiintyneet pudotuspeleissä näinä vuosina. Voivatko he tehdä läpimurron tällä kaudella?

Tämän kauden puolivälissä Dallas Cowboys sijoittui liigassa kolmanneksi 6 voitolla ja 1 tappiolla. Kun Dallas Cowboys hävisi Tampa Bay Buccaneersille avausottelussa, he kaikki voittivat seuraavat kuusi peliä. Dallas Cowboysilla on tällä hetkellä 6 pelin voittoputki, ja vastustajat kahdessa seuraavassa pelissä eivät ole kovin vahvoja joukkueita. Koska Dallas Cowboys pelasi Tampa Bay Buccaneersia vastaan, millään heidän seuraavista vastustajistaan ​​ei ole vahvaa vahvuutta, joten joukkueen vahvuus on edelleen epäselvä.

Dallas Cowboysin vahvuus riippuu heidän seuraavasta ottelustaan ​​New Orleans Saintsin kanssa. Dallas Cowboysin onni tällä kaudella on edelleen melko hyvä, ja heidän NFL Pelipaidat ovat jälleen suosittuja kaikkien keskuudessa. Turnauksen toisella puoliskolla Dallas Cowboysin voimakkain vihollinen on kaksintaistelu Arizona Cardinalsin kanssa, muuten muiden turnausten vastustajat ovat erittäin keskimääräisiä. Runkosarjassa Dallas Cowboys ei kohdannut Green Bay Packersia, Los Angeles Ramsia, Baltimore Ravensia ja Buffalo Billsiä, joten joukkueen vahvuus näkyy vain suorituksessa Arizona Cardinalsia vastaan.

Suosikki tuotteet