Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Denver Broncos kohtaa uusia haasteita uudella kaudella
03 Sep

Denver Broncos kohtaa uusia haasteita uudella kaudella

Uusi NFL -kausi on alkamassa, ja Denver Broncos ei ole vielä löytänyt sopivaa pelinrakentajaa liittymään. Aluksi tänä vuonna Denver Broncos ihastui Deshaun Watsoniin ja Aaron Rodgersiin, kahteen puolustajaan, mutta lopulta molemmat päättivät käyttää alkuperäisiä NFL Pelipaidat jäädäkseen. Denver Broncos ei voi enää toivoa siirtävänsä kahta erinomaista puolustajaa, mutta yleisön mielestä joukkue voi yrittää kutsua Cam Newtonin liittymään?

Sen jälkeen kun Denver Broncos voitti Super Bowlin vuonna 2015, joukkue ei ole edennyt pudotuspeleihin 5 vuoteen. Denver Broncos koki viiden vuoden alimman tason vuosina 2006-2010, ja sitten joukkue pääsi uudelleen pudotuspeleihin vuonna 2011. Tämä vuosi on kriittinen aika Denver Broncosille. Tiimi ei ole koskaan ollut matalalla kaudella yli viiteen vuoteen vuoden 1977 jälkeen.

Vaikka Denver Broncosilla on pienet kaupalliset markkinat, joukkue on saanut monia uskollisia faneja vuosien vahvuudella. Yhdysvaltain Coloradon osavaltion jalkapallofanit ostavat Denver Broncos Pelipaidat. He pitävät tämän joukkueen hengestä. Denver Broncosin perustamisen jälkeen vuonna 1960 joukkueen sitkeä henki on tartuttanut monia yleisöjä. Denver Broncos ei ole koskaan luopunut voittomahdollisuuksista, ja joukkue voi aina nousta voimallaan monien vuosien jälkeen.

Suosikki tuotteet