Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Fanit ovat usein sokea takaa
16 Sep

Fanit ovat usein sokea takaa

Kun Russell Wilson palasi Lumen Fieldiin, hänellä ei ollut enää yllään Seattle Seahawks Pelipaidat. Oli odotettavissa, että Russell Wilson olisi tervetullut takaisin Lumen Fieldille, mutta Seattle Seahawks -fanit ilmaantuivat kehuen epäkunnioituksesta pelaajaa kohtaan. Seattle Seahawks vaihtoi Russell Wilsonin lisää rahaa, ja nyt se on tarina pelaajasta, joka petti joukkueen. Fanit näkevät aina vain sen tosiasian, että he ovat aina rakastuneita joukkueeseen, eivät tiettyyn pelaajaan, eikö niin?

Vaikka Seattle Seahawksin fanit eivät kunnioittaneet Russell Wilsonia, hänen vastustajansa rakastivat häntä. Seattle Seahawksin pelaajat näkivät jälleen entisen joukkuetoverinsa Russell Wilsonin syvät ajatukset, kun he halasivat toisiaan ennen peliä. Vain mukaansatempaavat joukkuetoverit tietävät tapahtuneen todellisen tarinan, joten heillä oli onni pelata uudelleen Russell Wilsonia.

Pelin jälkeen Russell Wilson ja DK Metcalf vaihtoivat NFL Pelipaidat, ja he olivat parhaita joukkuekavereita. DK Metcalfin kommentit: Russell Wilson on paras pelaaja, jonka kanssa hän on koskaan työskennellyt, ja hän toivoo ystävilleen parempia tuloksia tulevaisuudessa. Vaikka DK Metcalf ei päässyt finaaliin, jossa Russell Wilson voitti Super Bowlin sinä vuonna, hän uskoo, että kaikki on paremmin tulevaisuudessa. Jokaisella on erilainen tehtävä suoritettavana, ja DK Metcalf ja Drew Lock aloittavat Seattle Seahawksin uuden aikakauden.

Suosikki tuotteet