Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Green Bay Packers allekirjoittaa uuden pelinrakentajan, joka antaa Aaron Rodgersille lisää motivaatiota pelaamiseen
28 Sep

Green Bay Packers allekirjoittaa uuden pelinrakentajan, joka antaa Aaron Rodgersille lisää motivaatiota pelaamiseen

New Orleans Saints hävisi jälleen Green Bay Packersille 30-37 kotipelissä, ja Drew Breesin muoto on selvästi taantunut. Green Bay Packers valitsi uuden pelinrakentajan luonnoksen ensimmäisellä kierroksella tänä vuonna vain antamaan joukkueelle suunnitelman tulevaisuudesta. Drew Brees on 41-vuotias, mutta New Orleans Saints vaatii tekemään hänestä aloittelijan.

Green Bay Packersin hyvä suunnitelma motivoi edelleen Aaron Rodgersin suorituskykyä tulevaisuudessa voittamalla kaikki kolme peliä. Vain jos Aaron Rodgers todistaa vahvuutensa pysyvän muuttumattomana, hänen asemansa joukkueessa ei muutu. Aaron Rodgers toivoo jäävänsä eläkkeelle Green Bay Packers Pelipaidat. Hän pitää tästä joukkueesta ja hänen joukkuetovereistaan. Jos New Orleans Saints jatkaa Drew Breesin pelaamista tällä kaudella, heidän tämän vuoden tulokset eivät välttämättä pääse pudotuspeleihin.

Näistä peleistä yleisö näki, että New Orleans Saintsin leveät vastaanottimet ja juoksevat selkänojat toimivat hyvin, ja enemmän ongelmia oli pelinrakentajan kanssa. Drew Brees on edelleen ennätys telakoiden lukumäärässä NFL: n historiassa, mutta ikääntyessään hänellä on aukko nopeudessa ja vasteessa. Fanit ovat edelleen erittäin iloisia siitä, että Drew Brees voi jatkaa pelaamista New Orleans Saints Pelipaidat, mutta pitäisikö joukkueen harkita seuraavan pelinrakentajan suunnitelmaa.

Suosikki tuotteet