Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Green Bay Packersissa tapahtui myös onnettomuus
04 Nov

Green Bay Packersissa tapahtui myös onnettomuus

Tällä kaudella NFL:ssä on ollut monia huonoja tapauksia, ja jokaisessa joukkueessa on sattunut useita pelaajavammoja. Green Bay Packersin Arizona Cardinalsin voiton jälkeen joukkue nousi ensimmäiselle sijalle. Vaikka yleisö oli kiitollinen siitä, että Green Bay Packers piti pelaajat terveinä tällä kaudella, pelinrakentaja Aaron Rodgers sai yhtäkkiä uuden kruunuviruksen. Liigan ainoa joukkue, joka pitää pelaajat terveinä, joutuu myös onnettomuuteen. Voitko vielä katsoa peliä vakavasti tänä vuonna?

Green Bay Packersin vastustaja seuraavassa pelissä on Kansas City Chiefs, ja joukkue lähettää jälleen alokas pelinrakentaja Jordan Loven osallistumaan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Jordan Love pukeutui Green Bay Packers Pelipaidat aloittamiseen tällä kaudella. Hän toivoo voittavansa pelin. Koska Jordan Love ei halunnut tuottaa pettymystä Aaron Rodgersille, hän ei halunnut joukkueen sijoituksen muuttuvan. Koska Jordan Loven liittyminen on aiheuttanut Aaron Rodgersille monia väärinkäsityksiä, hän toivoo myös voivansa todistaa, että he voivat käyttää samaa NFL Pelipaidat pelatakseen joukkueessa, jossa on voittopeli, ja he ylläpitävät hyvää yhteistyösuhdetta.

Kansas City Chiefs on juuri käyttänyt kaikki voimansa ennen kuin voitti New York Giantsin 20-16. Ovatko heidän vahvuutensa Green Bay Packersin vahvat vastustajat? Kansas City Chiefs on saavuttanut tällä kaudella 4 voittoa ja 4 tappiota, ja joukkueen suorituskyky on heikentynyt huomattavasti. Patrick Mahome sanoi, että uuden aikakauden dynastian luomisesta on tullut myös vitsi, ja hänen ja Tom Bradyn välinen voima on vielä kaukana.

Suosikki tuotteet