Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Houston Texansin väärä kauppa vaikuttaa koko joukkueeseen
02 Feb

Houston Texansin väärä kauppa vaikuttaa koko joukkueeseen

NFL-joukkue, jonka suorituskyky heikkeni eniten tällä kaudella, on Houston Texans. Joukkueena, joka käy usein kauppaa erinomaisilla pelaajilla, tällä kertaa jopa joukkueen vahvuus menetetään. Houston Texans palkkasi tällä hetkellä David Culleyn uudeksi valmentajaksi, mutta pelaajat eivät ole tunnistaneet valmentajan valmennuskykyä. Houston Texansin puolustaja Deshaun Watson esitti odotuksen NFL Pelipaidat vaihtamisesta, ja muut joukkueet toivovat saavansa tämän erinomaisen puolustajan.

Viime kaudella Houston Texans vaihtoi pelinrakentajan Deshaun Watsonin kannattavan vastaanottimen DeAndre Hopkinsin, ja hän oli tuolloin hyvin vihainen. Tämän kauden huonon pelin jälkeen Deshaun Watson päätti riisua Houston Texans Pelipaidat ja lähteä joukkueesta. Deshaun Watson on erittäin lupaava puolustaja, hän ei todellakaan halua tavata tällaista joukkuetta. Kun Houston Texansilla on erinomaiset pelaajat, joukkue käyttää heitä parempiin etuihin, ja tällaisen joukkueen on vaikea tuoda tulevia kunnianosoituksia pelinrakentajalle.

Deshaun Watson tarjoutui jättämään joukkueen, mutta Houston Texans ei suostunut hänen pyyntöönsä. Jos Houston Texans päästää Deshaun Watsonin menemään, joukkue joutuu todella kohtaamaan jälleenrakennuksen. Yhden kauden aikana Houston Texans vaihtoi erinomaisia ​​pelaajia, joita ei pitäisi vaihtaa, mikä johti joukkueen viiveelliseen suorituskykyyn ja muutokseen pelaajien mentaliteetissa.

Suosikki tuotteet