Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Houston Texansin valmentaja ampui neljän kierroksen tappion uudella kaudella
06 Oct

Houston Texansin valmentaja ampui neljän kierroksen tappion uudella kaudella

Mikä joukkue hävisi kaikkein surkeimmin NFL: n uudella kaudella, yleisö oli yhtä mieltä siitä, että se oli Houston Texans. Viime kaudella Houston Texans murtautui divisioonan pudotuspeleihin ja hävisi 31-51 Kansas City Chiefsille. Yleisö ei odottanut joukkueen häviävän kaikki neljä ottelukierrosta uudella kaudella. Huono ennätys, joukkue potkaisi valmentajan Bill O’Brienin. Bill O’Brien on hyvin onnekas voidessaan kouluttaa Houston Texansia, mutta valitettavasti hän ei onnistunut kehittämään joukkueitaan.

Fanit uskovat, että Bill O’Brienin valmentajakyky tunnustetaan edelleen, mutta hänen tietämyksensä pelaajista puuttuu edelleen, muuten miten hän voisi antaa DeAndre Hopkinsin jättää joukkueen? Koska DeAndre Hopkins käytti Arizona Cardinals Pelipaidat, joukkue on parantunut paljon. Kuitenkin, kun Houston Texans menetti DeAndre Hopkinsin, joukkueen ennätys romahti. Bill O’Brien pahoittelee nyt ehdottomasti sitä, että DeAndre Hopkins sai ottaa Houston Texans Pelipaidat pois ja lähteä joukkueesta. Hänen lähtönsä asetti valmentajan suoraan vaikeaan tilanteeseen.

Valmentaja määrää pelaajan sijainnin ja pelaaja myös valmentajan oleskelun. Kun joukkueen suorituskyky ei ole ihanteellinen, valmentajasta tulee suurin syy. Hieno joukkue tarvitsee harmonisen suhteen valmentajan ja pelaajien välillä. Valmentaja rakastaa joukkueen pelaajia ja pelaajat kunnioittavat valmentajan päätöksiä ja järjestelyjä. Valmentaja käski DeAndre Hopkinsia poistumaan joukkueesta antaen näkymättä tälle joukkueelle suurimman iskun pelaajien sydämeen.

Suosikki tuotteet