Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Indianapolis Colts vaihtoi hyvän valinnan Carson Wentzille
19 Feb

Indianapolis Colts vaihtoi hyvän valinnan Carson Wentzille

Jokaisella tiimillä on erilaiset valinnat ja päätökset. Indianapolis Colts luopui vuoden 2021 kolmannen kierroksen valinnasta ja vuoden 2020 toisen kierroksen valinnasta vastineeksi Carson Wentzille. Carson Wentz on erittäin kiitollinen siitä, että hän voi saada Indianapolis Coltsin huomion. Hän työskentelee ahkerasti saadakseen suuremman kunnian tälle uudelle NFL Pelipaidat. Indianapolis Colts Tämän kauden pudotuspeleiden jälkeen joukkue ymmärsi selvästi puutteet. Joten Indianapolis Colts ei päättänyt uudistaa Philip Riversia, vaan päätti kutsua Carson Wentzin liittymään.

Philip Rivers ei saanut joukkueen uudistusta, hän otti pois Indianapolis Colts Pelipaidat ja päätti jäädä eläkkeelle. Indianapolis Coltsilla on vahva puolustava joukkue, mutta valitettavasti vuosien varrella on ollut puutetta suotuisista pelinrakentajayrityksistä. Tällä kaudella Indianapolis Colts jatkoi jälleen pudotuspeleihin antaa johtajille paljon rohkaisua, joukkueen on allekirjoitettava suotuisa pelinrakentajan tuki.

Voidaanko Carson Wentz tuoda uutta toivoa Indianapolis Coltsille, ei vielä tunneta, mutta monet yleisöt ovat tunnustaneet tämän allekirjoituksen. Kun Indianapolis Colts allekirjoitti viime kaudella Philip Riversin, yleisö oli samaa mieltä siitä, että hänen kyvyttömyytensä antoi joukkueelle toivoa. Carson Wentz ei ole menestynyt kovin hyvin Philadelphia Eaglesissa vuosien varrella, joten miksi Indianapolis Colts voi luottaa häneen?

Suosikki tuotteet