Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Indianapolis Coltsista ja Buffalo Billsistä tulee pudotuspeleiden ensimmäinen peli
08 Jan

Indianapolis Coltsista ja Buffalo Billsistä tulee pudotuspeleiden ensimmäinen peli

Kahden päivän kuluttua NFL-pudotuspelit alkavat, ja Indianapolis Colts vastaan ​​Buffalo Bills vastaan ​​ensimmäisessä ottelussa. Indianapolis Colts on erityisen vahva puolustava joukkue, ja Buffalo Bills on vahva hyökkäävä joukkue. Millaista peliä nämä kaksi joukkuetta pelaavat? Buffalo Bills saapuu pudotuspeleihin odotetusti, ja Josh Allen odottaa ottelua Tom Bradyn kanssa.

Kun katsotaan taaksepäin joukkueesta, joka petti yleisöä eniten tällä kaudella, San Francisco 49ers ei edes edes pudotuspeleihin. Viime kaudella finaaliin päässeet San Francisco 49ers on tehnyt tällä kaudella 6 voittoa ja 10 tappiota. Yhden kauden aikana San Francisco 49ers Pelipaidat nousi korkeasta matalaan myyntiin. Pelin tulos liittyy suoraan jokaisen joukkueen NFL Pelipaidat myyntiin. San Francisco 49ers päättyi epäonnistumiseen tällä kaudella.

Ensimmäistä kertaa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana New England Patriots ei ole päässyt pudotuspeleihin. New England Patriotsin ja Tom Bradyn välisellä vahvuuskilpailulla on ollut kilpailukauden jälkeen tuloksia. Tom Brady johtaa edelleen Tampa Bay Buccaneersia pudotuspeleihin, mutta New England Patriots on pudonnut. Vaikka monet voitot ja tappiot eivät ole tuloksia pinnalla, ne riittävät todistamaan jonkin olemassaolon arvon.

Suosikki tuotteet