Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
J. J. Watt jätti hyvästit Houston Texansilta, joka oli työskennellyt kymmenen vuotta kyynelillä
19 Feb

J. J. Watt jätti hyvästit Houston Texansilta, joka oli työskennellyt kymmenen vuotta kyynelillä

DeAndre Hopkins jätti Houston Texansin viime kaudella ja sääli monia faneja. Tällä kaudella J.J.Wattin ero jälleen kerran on vielä voimattomampi valinta. Houston Texansilla ei ole mitään tapaa jatkaa, joukkueen on kohdattava uudelleenrakentamisen ongelma. J.J.Wattilla on ollut Houston Texans Pelipaidat 10 kauden ajan, ja hänen erinomainen suorituskykynsä on voittanut monien yleisöjen rakkauden.

J. J. Wattin loistavasta työelämästä puuttuu Super Bowl Champions Cup, eikä hänellä ole toivoa toivosta Houston Texansissa. Kun J.J.Watt lähti Houston Texansista, monet joukkueet halusivat kutsua hänet liittymään. Mikä J.J.Wattin seuraava NFL Pelipaidat on? Yleisö odotti innolla hänen päätöstään. Monet fanit toivovat, että J.J.Watt voi valita Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat, hänen tyylinsä sopii hyvin joukkuejärjestelmään.

J.J.Watt jätti hyvästit Houston Texansilta, ja hyvästeli fanit kyynelillä. J. J. Watt ajattelee omistautumista ja kovaa työtä viimeisten 10 vuoden aikana. Hän on hyvin onnekas, että hän ei ole muuttanut alkuperäistä unelmaansa. Ison pojan NFL-mestaruus unelma, voiko hän aloittaa uudestaan ​​10 vuoden kuluttua?

Suosikki tuotteet