Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
J. K. Dobbins ennenaikainen korvaus loukkaantumisesta esikaudella
01 Sep

J. K. Dobbins ennenaikainen korvaus loukkaantumisesta esikaudella

NFL -runkosarja ei ole vielä alkanut, ja jotkut joukkueen pelaajat ovat loukkaantuneet esikaudella eivätkä voi enää osallistua peliin. Kun pelaaja on loukkaantunut eikä pysty pelaamaan, joukkueen vahvuus heikkenee. NFL -peleissä pelaajien vahvat törmäysvammat ovat usein erittäin vakavia. Joten kun monet pelaajat ovat loukkaantuneet, he eivät voi käyttää NFL Pelipaidat osallistuakseen peliin uudelleen koko kauden ajan.

Tämän kauden vakavimmin loukkaantunut pelaaja oli juoksija J.K. Dobbins, joka kärsi vasemman polven nivelsiteen repeytymisestä pelin aikana ja sai korvauksen ennen kauden alkua. J. K. Dobbins oli alun perin erinomainen juoksija Baltimore Ravensille uudella kaudella. Hänen vammansa aiheutti suoraan joukkueen harjoittelun uudelleen muille pelaajille. Viime vuosina Baltimore Ravensin voimakas hyökkäysmuoto on aiheuttanut loukkaantumisen monille juoksijoille, joten joukkue on rekrytoinut monia pelaajia liittymään takaisin.

J. K. Dobbins vuodatti kyyneleitä vammansa jälkeen. Hän aikoi alun perin saavuttaa uuden tavoitteensa kaudella 2021. Nyt J. K. Dobbins ei voi enää käyttää Baltimore Ravens Pelipaidat pelatakseen peliä. Verrattuna fyysisten vammojen kipuun, häntä ahdistaa enemmän henkinen kidutus, koska hän ei voi osallistua peliin. 22-vuotias J. K. Dobbins on erittäin innokas olemaan joukkueen aloittaja. Hän ei odottanut loukkaantumista, kun hänen unelmansa oli toteutumassa.

Suosikki tuotteet