Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Jadeveon Clowney päätti lopulta liittyä Cleveland Brownsiin vuoden kuluttua
20 Apr

Jadeveon Clowney päätti lopulta liittyä Cleveland Brownsiin vuoden kuluttua

Jadeveon Clowney käytti lopulta Cleveland Browns Pelipaidat. Hänellä ei ole enää vaihtoehtoja. Viime vuodesta lähtien Cleveland Browns on ottanut hienosti huomioon Jadeveon Clowneyn vahvuuden, mutta hän päätti käyttää Tennessee Titans Pelipaidat. Kun Jadeveon Clowney liittyi Tennessee Titansiin, hänelle korvattiin vain puolet kaudesta polvivamman vuoksi. Koska Jadeveon Clowney ei vastannut Tennessee Titansin odotuksia, hän ei saanut joukkueen sopimuksen jatkamista tänä vuonna.

Monet katsojat ihmettelevät, miksi Cleveland Browns päättää edelleen allekirjoittaa Jadeveon Clowneyn vuoden kuluttua. Jadeveon Clowneyn esityksestä Tennessee Titansissa voimme nähdä, että hänen on vaikea saavuttaa terveellistä tilaa. Nuorena Jadeveon Clowney oli melko vahva ja voitti vuosittaisen puolustuskonferenssin parhaan pelaajan kunnian. Vuosien varrella Jadeveon Clowneyllä oli vaikeuksia pelata vakaa peliä fyysisten vammojen vuoksi.

Jadeveon Clowney on nyt toipunut, hän on osallistunut Cleveland Brownsin koulutukseen. Cleveland Browns on täynnä luottamusta Jadeveon Clowneyyn, ja fanit toivovat, että hän ei tuota pettymystä joukkueelle. Jadeveon Clowneyn suurin odotus liittymisestä Cleveland Brownsiin on pystyä taistelemaan rinnakkain Myles Lorenz Garrettin kanssa, jotka molemmat ovat erittäin hyviä puolustavia siipipelaajia.

Suosikki tuotteet