Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Jared Goff tuli Detroit Lionsiin uudella toivolla ja unelmalla
23 Mar

Jared Goff tuli Detroit Lionsiin uudella toivolla ja unelmalla

Vuonna 2021 Jared Goff on korvannut Detroit Lions Pelipaidat, eikä hän enää pelaa Los Angles Rams -joukkueessa. Vaikka Jared Goff johti Los Angles Ramsin viimeiseen Super Bowlin finaaliin vuonna 2018, on hyvin sääli, että he eivät voittaneet lopullista voittoa. Los Angles Rams ei ole voittanut viimeistä mestaruutta yli 20 vuoden ajan, ja New England Patriots kukisti hänet kahdessa finaalissa.

New England Patriotsin jälleenrakentaminen viime vuonna antoi Los Angles Ramsille loistavan tilaisuuden taistella. Valitettavasti he hävisivät Green Bay Packersille viimeisessä divisioonassa. Tom Brady korvasi Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat viime vuonna, ja hän voitti myös elämänsä seitsemännen Super Bowl -mestaruuden. Tom Bradyn siirto antoi Los Angles Ramsille suuren inspiraation, ja joukkue päätti vaihtaa pelinrakentajan ja aloittaa uudelleen.

Saadakseen Matthew Staffordin Los Angles Rams antoi Jared Goffille ja kaksi ensimmäisen kierroksen nappulaa Detroit Lionsille. Jared Goff riisui Los Angeles Rams Pelipaidat ja lähti surullisena. Hänestä on tullut arvoton täällä. Jared Goff jätti Los Angles Ramsin pettyneenä, mutta sai kaikkien hyväksynnän täällä Detroit Lionsissa. Tämä on Jared Goffin ensimmäinen siirto toiseen joukkueeseen, ja yleisö odottaa innolla hänen esitystään ensi kaudella.

Suosikki tuotteet