Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Josh Allen elää harjoittelunsa kesän aikana
09 Sep

Josh Allen elää harjoittelunsa kesän aikana

Vuoden 2022 NFL-kauden avaus on ohi, ja Buffalo Billsillä ja Los Angeles Ramsilla on erittäin hyvä ottelu. Heistä parhaan suorituskyvyn teki Buffalo Billsin pelinrakentaja Josh Allen. Tässä pelissä hän syötti 26/31 297 jaardia ja 3 touchdownia. Viime kauden mestareita, Los Angeles Ramsia, vastaan ​​Buffalo Bills taisteli onnistuneesti takaisin. Niinpä monissa tapauksissa ei ole niin, että tehokkain joukkue voi voittaa mestaruuden, vaan sen on turvattava näkymätön tuuri.

Los Angeles Rams ei päättänyt päästää irti näistä vanhemmista pelaajista tänä kesänä, ja he maksavat edelleen suuria summia. Itse asiassa monien ihmisten silmissä Los Angeles Ramsilla ei ole minkäänlaista tarvetta uusia vanhoja pelaajia, heidän pitäisi käyttää enemmän rahaa hankkiakseen uusia nuoria pelaajia liittymään. Koska Los Angeles Rams voitti mestaruuden viime kaudella, hyvät pelaajat suosivat heitä todennäköisemmin, mitä joukkue ei lopulta tehnyt. Kun useammat pelaajat voivat pitää tästä Los Angeles Rams Pelipaidat, joukkue saa paremman vahvuuden.

Josh Allen on parantunut jälleen kesän jatkuvan harjoittelun jälkeen. Josh Allen oli iloinen voitosta avausottelussa, ja hän täytti Buffalo Bills Pelipaidat, joka hänellä oli mukanaan koko kesän. Vaikka Josh Allen väsyy harjoituksissa, hän nousee takaisin jaloilleen heti, kun hän näkee NFL Pelipaidat. Nämä kaksi kautta ovat jättäneet Josh Allenin tunteen paljon riittämättömyyttä pudotuspeleissä, ja hänen on voitettava kaikki todennäköisyydet päästäkseen finaaliin.

Suosikki tuotteet