Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Josh Norman kiittää San Francisco 49ersia luottamuksesta
08 Sep

Josh Norman kiittää San Francisco 49ersia luottamuksesta

Sen jälkeen kun San Francisco 49ersin suorituskyky heikkeni vakavasti viime kaudella, joukkue on vahvistanut pelaajan voimaa täysin uudella kaudella. Muutama päivä jäljellä ennen uuden NFL -kauden alkua, San Francisco 49ers kamppailee edelleen löytääkseen erinomaisia ​​pelaajia liittymään. San Francisco 49ers pelästyi viime kauden pelaajien loukkaantumisesta, joten joukkue mieluummin palkkaa muutaman erinomaisen pelaajan liittymään.

Jotta joukkue voisi pelata vahvuuksillaan tasaisesti, San Francisco 49ers kirjautui jälleen sisään puolustaviin pelaajiin Josh Normaniin. Josh Norman pelasi Buffalo Bills Pelipaidat viime kaudella, mutta joukkue ei valitettavasti uusinut häntä fyysisen vamman vuoksi. Josh Norman on erinomainen kulmapelaaja, joka toimii hyvin, kun hänen ruumiinsa on terve. San Francisco 49ers lyö vetoa Josh Normanille toivoen, että hän voi pysyä terveenä.

Josh Norman otti San Francisco 49ers Pelipaidat haltuunsa uuden kauden alussa. Hän on erittäin kiitollinen tämän ryhmän luottamuksesta. Viime vuosina Josh Norman on jättänyt liian monta peliä fyysisten syiden takia, joten sen jälkeen, kun Buffalo Bills hylkäsi hänet tänä vuonna, hän putosi syvään itsereflektioon. Tänä kesänä monet tiimit kutsuivat Josh Normanin liittymään, mutta valitettavasti hänellä ei ollut rohkeutta päättää, peläten joutuvansa jälleen raskaaksi muille joukkueille. San Francisco 49ers vaati olemaan luovuttamatta ja suostutti hänet kutsumaan Josh Normanin liittymään, mikä sai hänet tuntemaan luottamuksensa uudelleen, joten hän oli päättänyt liittyä San Francisco 49ersiin ja aloittaa uudelleen.

Suosikki tuotteet