Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Joshua Patrick Allen ei voi kohdata Tom Bradyä
28 Jan

Joshua Patrick Allen ei voi kohdata Tom Bradyä

Kansas City Chiefs eliminoi Buffalo Billsin semifinaaleissa, mutta Tampa Bay Buccaneers voitti Green Bay Packersin päästäkseen finaaliin. Joshua Patrick Allenin ja Tom Bradyn välinen kaksintaistelu ei ole mahdollinen. Hänellä ei ole mahdollisuutta pelata tällä kaudella. Joshua Patrick Allen jätti valitettavasti hyvästit pelikentälle. Hän katsoi Buffalo Bills Pelipaidat kulmaa ja itki. Tällä kaudella Joshua Patrick Allen työskenteli ahkerasti voidakseen voittaa jokaisen pelin unelmillaan, mutta epäonnistui viime hetkellä.

Buffalo Bills on edistynyt hitaasti Joshua Patrick Allenin johdolla vuosien varrella, ja hän on siirtynyt kohti päämääräänsä. Tom Brady on erittäin iloinen saadessaan vastustajan, kuten Joshua Patrick Allen, ja toivoo voivansa jonain päivänä vaihtaa NFL Pelipaidat. Vaikka he eivät ole samassa divisioonassa, he voivat tavata niin kauan kuin he pääsevät pudotuspeleihin. Tom Brady arvostaa Joshua Patrick Allenin rohkeutta ja kovaa työtä, ja hän toivoo vilpittömästi nuoremmille pelaajilleen parempia mahdollisuuksia.

Kausi 2020-2021 on päättymässä, ja viimeinen finaali on Tampa Bay Buccaneers vs. Kansas City Chiefs. Voittavatko Kansas City Chiefs mestaruuden uudelleen vai voittavatko Tampa Bay Buccaneers mestaruuden uudelleen monien vuosien jälkeen? Tämä voitto on erittäin tärkeä sekä Tom Bradylle että Patrick Mahomelle, ja kukin voitto edustaa erilaista merkitystä heidän urallaan.

Suosikki tuotteet