Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
JuJu Smith-Schuster päätti lopulta yöpyä Pittsburgh Steelersissä
15 Apr

JuJu Smith-Schuster päätti lopulta yöpyä Pittsburgh Steelersissä

24-vuotiaasta JuJu Smith-Schusterista tuli liigan halutuin laaja vastaanottaja, ja hän sai kutsut useilta joukkueilta. Vuonna 2017 JuJu Smith-Schuster käytti Pittsburgh Steelers Pelipaidat ja esiintyi pelissä. Hänen nopea reaktiokyky herätti yleisön huomion. Tällä kaudella JuJu Smith-Schusterin ensimmäinen 4 vuoden sopimus on päättynyt, mutta hän päätti jatkaa yllään nro 19 - NFL Pelipaidat.

Pittsburgh Steelers suoriutui erittäin hyvin runkosarjassa viime kaudella, mutta valitettavasti heidän suorituskyky pudotuspeleissä oli erittäin keskitasoa. JuJu Smith-Schusterin ja Pittsburgh Steelersin välinen sopimus on vain yksi vuosi, ja hän toivoo joukkueen voivan tehdä suuremman läpimurron. JuJu Smith-Schusterilla on itse asiassa paljon parempia vaihtoehtoja, mutta hän on valmis antamaan Pittsburgh Steelersille vuoden testin. JuJu Smith-Schuster toivoo edelleen erityisesti voivansa pelata joukkueessa, jotta se edistäisi paremmin hänen kasvamistaan.

Tänä vuonna JuJu Smith-Schuster hylkäsi Kansas City Chiefsin ja Baltimore Ravensin kutsut, ja hän jatkoi yöpymistä Pittsburgh Steelersissä. JuJu Smith-Schuster ei ole, että hän ei halua mennä lupaavampaan joukkueeseen, mutta hän ymmärtää, että nyt tarvitaan pelaamista ja kokemusten keräämistä. JuJu Smith-Schuster ei voi saada mahdollisuutta aloittaa jokaista peliä, kun hän menee muihin joukkueisiin, mutta hänellä on ehdottomasti tarpeeksi peliaikaa Pittsburgh Steelersissä.

Suosikki tuotteet