Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
K.J. Wright päättää liittyä Las Vegas Raidersiin
03 Sep

K.J. Wright päättää liittyä Las Vegas Raidersiin

K.J. Wright teki lopulta päätöksen liittyä Las Vegas Raidersiin, eikä Seattle Seahawks ole enää paras paikka. Seattle Seahawksin kokoonpanolla on jo monia erinomaisia ​​pelaajia uudella kaudella, ja K.J. Wright ei ehkä saa aloitusmahdollisuutta. Vaikka K.J. Wright toivoo kovasti, että hänellä on edelleen yllään Seattle Seahawks Pelipaidat.

K.J. Wright jätti kymmenvuotisen joukkueen ja liittyi Las Vegas Raidersiin yhden vuoden sopimuksella. Las Vegas Raiders tarvitsee tällä hetkellä kipeästi vanhempia linjapelaajia liittymään, joukkueen esikauden kolme linjapelaajaa ovat loukkaantuneet. Las Vegas Raiders on erittäin kiitollinen K.J. Wright liittymisestä. He allekirjoittavat tällä hetkellä väliaikaisesti vuoden sopimuksen. Jos K.J. Wright voi menestyä hyvin Las Vegas Raidersissa, joukkue jatkaa sopimustaan ​​pidemmäksi ajaksi.

K.J. Wright valitsi Las Las Vegas Raiders Pelipaidat, ja hän tekee parhaansa joukkueen hyväksi. Seattle Seahawksin vahvuus on vähentynyt vuosien varrella, joten joukkueen on vaikea vastata joidenkin erinomaisten pelaajien tarpeisiin. K.J. Wrightin suorituskyky viime kaudella on edelleen melko vakaa, Las Vegas Raiders toivoo, että hänen kykynsä voi parantaa puolustusjoukkueen voimaa. Seattle Seahawksista on tullut K.J. Wrightin aiempi kokemus ja hän aloittaa uuden alun Las Vegas Raidersissa.

Suosikki tuotteet