Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Kansas City Chiefs aliarvioi hieman Demarcus Robinsonin voimaa
30 Mar

Kansas City Chiefs aliarvioi hieman Demarcus Robinsonin voimaa

Viime päivinä Kansas City Chiefs on allekirjoittanut laaja-alaisen vastaanottimen Demarcus Robinsonin ja puolustavan taistelun Jarran Reedin kanssa yhden vuoden sopimuksella. Joukkue toivoo voiton näkevän uudessa pelaajajoukossa. Tällä kaudella Kansas City Chiefsillä on joitain pelaajia, joiden sopimukset ovat päättymässä, mutta joukkue ei aio jatkaa heidän allekirjoittamistaan. Tällä kertaa vapaiden markkinoiden pelaajien joukossa Kansas City Chiefs tapasi useita pelaajia, mutta valitettavasti he kaikki valitsivat muut joukkueet.

Miksi Kansas City Chiefsistä on tullut epäsuosittu pelaajien keskuudessa vain yhden vuoden aikana? Vuosi sitten monet pelaajat toivoivat voivansa pelata Kansas City Chiefs Pelipaidat, ja he näkivät toivon voittaa tässä joukkueessa. Tuolloin Patrick Mahomes Pelipaidat voittivat fanaattisia ostoksia faneilta, ja he kaikki olivat optimistisia Kansas City Chiefsin tulevasta kehityksestä. Katsojien ja fanien tuella Patrick Mahome voitti jopa sopimuksen, jonka palkka oli korkeampi kuin Tom Brady.

Demarcus Robinson saavutti uuden uratietueen viime kaudella ja hänen suorituksensa olivat erittäin hyvät. Demarcus Robinson on tullut Kansas City Chiefsin palvelukseen viiden vuoden ajan, ja hänen voimansa paranevat joka vuosi. 26-vuotias Demarcus Robinson on erinomainen vastaanottaja, mutta miksi Kansas City Chiefsin ja hänen välinen sopimus on aina yksi vuosi. Yleisön mielestä Kansas City Chiefs aliarvioi Demarcus Robinsonin voiman, eikä joukkueen valmentaja arvostanut häntä.

Suosikki tuotteet