Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Kolton Miller, joka on juuri päättänyt tulokkaasopimuksensa, saa korkean palkanuudistuksen Las Vegas Raidersilta
01 Apr

Kolton Miller, joka on juuri päättänyt tulokkaasopimuksensa, saa korkean palkanuudistuksen Las Vegas Raidersilta

Erinomaisilla pelaajilla ei koskaan ole tiimin luottamusta, he voivat saada joukkueen sopimuksen jatkamisen aikaisin. Las Vegas Raiders uudisti puuttumisen Kolton Milleriin, ja joukkue tarjosi kolmen vuoden palkkaa 18 miljoonaa dollaria. Pelaajana, joka on juuri saapunut tulokkaiden kanssa, Kolton Millerin palkka on pudonnut liigan viiden parhaan joukkoon. Kolton Miller on erittäin onnellinen voidessaan jatkaa Las Vegas Raiders Pelipaidat käyttöä ja toivoo voivansa toimia paremmin seuraavissa peleissä.

Las Vegas Raiders lomautti suuren osan pelaajista tällä kaudella, joten miksi Kolton Miller voi saada niin korkean palkan? Viime kaudesta lähtien Kolton Miller ei ole koskaan ollut poissa pelistä ja hänestä on tullut jokaisen pelin aloittaja. Kolton Millerin melkein täysi läsnäolo on voittanut joukkueen luottamuksen ja osoittanut häneen erittäin vahvaa tahtoa.

Tämä on Kolton Millerin uran ensimmäinen NFL Pelipaidat. Hän on käyttänyt sitä melkein kolme vuotta. Kolton Miller oppi täällä paljon tietoa ja kokemusta, ja hän on kiitollinen Las Vegas Raidersin kohtaamisesta. Vahvuus edustaa pelaajan arvoa, joten niin kauan kuin pelaajan oma kyky vahvistuu, he eivät pelkää sopivan joukkueen löytämistä.

Suosikki tuotteet