Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Kyler Murray on kovan paineen alla
25 Aug

Kyler Murray on kovan paineen alla

NFL: n esikauden pelissä Kansas City Chiefs voitti Arizona Cardinalsin 17-10. Vaikka tämä on vain lämmittelyottelu jokaiselle joukkueelle ennen peliä, monet katsojat näkevät myös joukkueen kokonaisvoiman. Arizona Cardinals allekirjoitti tänä kesänä suuren määrän pelaajia, mutta pelinrakentajan Kyler Murrayn suorituskyky ei edelleenkään ole tyydyttävä. Kansas City Chiefs on voittanut kaksi peräkkäistä voittoa ennen peliä, ja kaikki uskovat edelleen Patrick Mahomen vahvuuteen.

Kansas City Chiefs teki suuren pelaajasäädön tänä kesänä ja vaikutus on edelleen varsin hyvä. Kun joukkue on luopunut muutamista heikosti toimivista pelaajista, he rekrytoivat pelaajia, jotka toimivat hyvin. Yleisö näkee esikauden peleistä, että Kansas City Chiefsin vahvuus tällä kaudella on jälleen parantunut, ja heistä tulee silti Super Bowlin parhaat kilpailijat. Tämän pelin paras pelaaja oli Hardman, jolla oli Kansas City Chiefs Pelipaidat nro 17. Joustava toiminta sai vastustajan tappioon.

Ottelun jälkeen Kyler Murray katsoi Arizona Cardinals Pelipaidat ja kumarsi päätään hiljaa. Hänen mielestään hänen voimansa eivät olleet tarpeeksi vahvoja. Tällä hetkellä Arizona Cardinalsin hyökkäävät ja puolustavat pelaajat ovat erittäin vahvoja, mutta Kyler Murray on vaikea esiintyä hyvin. Kyler Murray oli kovan paineen alla, mutta hän ei tiennyt kuinka muuttaa tilannetta.

Suosikki tuotteet