Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Lamar Jacksonin loukkaantuminen osoittaa jälleen kaikkien huolen
09 Oct

Lamar Jacksonin loukkaantuminen osoittaa jälleen kaikkien huolen

Baltimore Ravensin ja Kansas City Chiefsin välinen peli oli viime viikolla erittäin jännittävä, ja yleisö katsoi myös pelin jälkeen kahden erinomaisen puolustajan Lamar Jacksonin ja Patrick Mahomen ystävyyttä. Pelissä he edustivat erilaisia ​​ NFL Pelipaidat ja halasivat toisiaan tiukasti pelin jälkeen. On myös kunnia pystyä tapaamaan todellinen vastustaja pelissä. Vain tapaamalla vahvan pelaajan voimme nähdä joukkueen puutteet selvemmin.

Lamar Jackson on erittäin räjähtävä puolustaja, hän pelaa nyt Baltimore Ravens Pelipaidat. Yleisö arvostaa Lamar Jacksonin suorituskykyä pelissä, mutta hänen upea esityksensä huolestuttaa myös yleisöä. Joka kerta kun yleisö näki Lamar Jacksonin kiirehtivän terveydestään huolimatta, kaikki ajattelivat toista erinomaista puolustajaa, Cam Newtonia. Cam Newtonin lyhyt ja loistava ura on saanut monet ihmiset tuntemaan sääliä. Onneksi New England Patriotsin valmentaja Bill Belichick on koulutettu uudestaan.

Lamar Jackson on monin tavoin samanlainen kuin Cam Newton. Baltimore Ravensin ja Kansas City Chiefsin välisestä pelistä kaikki näkevät, että Lamar Jackson ei onnistu puskemaan palloa pelkästään sokea voima. Patrick Mahomen vakaa suorituskyky on vielä parempi. Lamar Jackson ei voi osallistua seuraavaan otteluun polvivamman vuoksi. Saako kaikkien huolenaiheet muuttaa häntä nykyiseen pelityyliinsä?

Suosikki tuotteet