Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Las Vegas Raiders voitti Kansas City Chiefsin uudella kaudella
13 Oct

Las Vegas Raiders voitti Kansas City Chiefsin uudella kaudella

Uudella NFL-kaudella Kansas City Chiefs hävisi 32-40 Las Vegas Raidersille viidennessä kierroksessa. Menetettyään uuden kauden ensimmäisen pelin Kansas City Chiefs menetti mahdollisuuden voittaa sarja. Kansas City Chiefs epäonnistui Las Vegas Raidersin kanssa viime kaudella, ja sama loppu kohdattiin jälleen tässä pelissä. Las Vegas Raiders voitti mestarin Kansas City Chiefsin, ja fanit ovat ylpeitä heistä. Tämän epäonnistumisen jälkeen Kansas City Chiefs näkee paremmin joukkueen puutteet.

Yksikään joukkue ei jatka pelin voittoa ikuisesti. Patrick Mahome jatkaa taistelua Kansas City Chiefs Pelipaidat. Voiton makeus tyydytetään helposti status quoon, ja Kansas City Chiefsin ensimmäinen tappio tarkistetaan paremmin. Jos joukkue, joka ei ole hävinnyt, tuntee voiton ilon, Kansas City Chiefs on erittäin kiitollinen tästä pelistä Las Vegas Raidersia vastaan.

Las Vegas Raiders pelasi tässä pelissä paremmin kuin Kansas City Chiefs, sekä puolustuksellisesti että hyökkäävästi. 2020 antoi Las Vegas Raidersille uuden alun, ja yleisö uskoi, että he käyttävät NFL Pelipaidat mennäkseen pidemmälle. Las Vegas Raidersillä on tällä hetkellä 3 voittoa ja 2 tappiota, ja se sijoittuu Yhdysvaltain liigan 7. sijalle. Amerikan liigan seuraava peli on Buffalo Billsin ja Tennessee Titansin välinen kilpailu. Kuka voittaa kauden ensimmäisen tappion näiden kahden voittajajoukkueen kanssa?

Suosikki tuotteet