Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Mihin joukkueeseen Antonio Brown haluaa liittyä uudelleen?
22 Apr

Mihin joukkueeseen Antonio Brown haluaa liittyä uudelleen?

New Orleans Saintsissa on tapahtunut suuria muutoksia uudella kaudella. Suurin osa joukkueen vanhoista pelaajista riisui NFL Pelipaidat ja lähti. New Orleansin pyhien erinomainen puolustaja Drew Brees ilmoitti myös eläkkeelle siirtymisestä, joukkue joutuu kohtaamaan monia pelaajia valitsemaansa pelaajia. Palkkarajan takia New Orleansin pyhät lomauttivat suuren osan pelaajistaan. New Orleans Saintsin aloituskenttäpelaajia ei ole vielä määritelty, minkä päätöksen he tekevät.

Antonio Brownin seksuaalisen väkivallan tapaus on ratkaistu, käyttääkö hän taas Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat vai valitsiko New Orleans Saints Pelipaidat? Antonio Brown ei ole vielä saanut sopimuksen jatkamista Tampa Bay Buccaneersilta, ja New Orleans Saints aikoo allekirjoittaa tämän kykenevän pelaajan. Tampa Bay Buccaneersin nykyisen vahvuuden perusteella ei ole suuri ongelma, allekirjoittavatko he Antonio Brownin vai eivät. Mutta jos Antonio Brown liittyy New Orleansin pyhiin, hän voi saada hyvän kehitystilan.

Tämän kauden sopimusluonnoksissa Tampa Bay Buccaneers ei liikkunut paljon. Tampa Bay Buccaneers säilytti alkuperäiset pelaajat, ja joukkue uudisti pelaajia, joiden sopimukset päättyivät. Arizona Cardinals on myös muuttunut paljon uudella kaudella. Joukkue on värvännyt monia erinomaisia ​​pelaajia liittymään. Uuden kauden alkua on vielä jonkin aikaa. Mitä muutoksia kukin joukkue tekee?

Suosikki tuotteet