Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Miksi Aaron Rodgersin on vaikea johtaa joukkuetta uudelleen Super Bowlin finaaliin
06 Apr

Miksi Aaron Rodgersin on vaikea johtaa joukkuetta uudelleen Super Bowlin finaaliin

Vaikka Aaron Rodgers voitti runkosarjan MVP-palkinnon, on sääli, että hän ei voittanut uudelleen Super Bowlia. Aaron Rodgers käytti Green Bay Packers Pelipaidat vuonna 2005. Hän voitti 45. Super Bowl Champions Cupin vuonna 2010. Aaron Rodgers pelasi Green Bay Packersissa 16 vuodessa, hän johti joukkuetta 11 kertaa päästäen NFL-pudotuspeleihin.

Aaron Rodgersin viime kauden suurin unelma oli toivoa voittaa Super Bowl Champions uudelleen. Valitettavasti joukkue hävisi Tampa Bay Buccaneersille viimeisessä National League Championshipissä. Kymmenen vuoden Mestarien liigan jälkeen Aaron Rodgers jätti jälleen parhaan jakson. Näinä kilpailuvuosina Green Bay Packersista on tullut joukkue, joka on noussut eniten kertaa National League Championship -sarjaan. Valitettavasti heidän NFL Pelipaidat on vaikea ilmestyä uudelleen Super Bowlin finaaliin.

Viime kaudella Green Bay Packers rekrytoi uuden pelinrakentajan Jordan Loven. Hänen saapumisensa painosti suuresti Aaron Rodgersia. Aaron Rodgers myönsi, että hänen on vaikea jäädä eläkkeelle Green Bay Packersissa. Hänen edellinen ajatuksensa oli edelleen liian yksinkertainen. Joukkue välittää aina pelaajan kyvystä. Koska Aaron Rodgers näki Tom Bradyn lähtevän New England Patriotsista yli 20 vuoden ajan, hän on myös ollut hyvin rauhallinen tulevaisuuden tapahtumien suhteen. Riippumatta siitä, voiko Aaron Rodgers pysyä edelleen Green Bay Packersissa, hän ei luopu rakkaudestaan ​​NFL: ään kevyesti.

Suosikki tuotteet