Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
NFL-liigan vanhin pelaaja Adam Vinatieri päättää jäädä eläkkeelle
27 May

NFL-liigan vanhin pelaaja Adam Vinatieri päättää jäädä eläkkeelle

NFL-liigassa on monia erinomaisia ​​pelaajia, mutta valitettavasti he usein jäähyväiset stadionille nuorena fyysisten vammojen takia. NFL: n vanhin pelaaja tänä vuonna on potkuri Adam Vinatieri, joka on 48-vuotias. Adam Vinatieri on käyttänyt uransa aikana New England Patriots Pelipaidat ja Indianapolis Colts Pelipaidat. Hän on pelannut liigassa 24 kauden ajan. Adam Vinatierin eläkkeelle siirtyessä Tom Bradysta tuli NFL-liigan vanhin pelaaja.

Adam Vinatieri on kärsinyt vakavasta laskusta viime kauden jälkeen. Hän ei ole tehnyt maalia 14 laukauksessa. Adam Vinatierin iän takia mikään joukkue ei kutsu häntä liittymään. Adam Vinatieri toivoo kovasti voivansa pysyä kentällä pelaamassa, mutta todellisuudessa hänen fyysinen kunto ei enää pysty täyttämään joukkueen vaatimuksia. Monet fanit ovat tunnustaneet 48-vuotiaan Adam Vinatierin eläkkeelle siirtymisen. He uskovat, että fyysinen terveys on kriteeri pelaajille saavuttaa tietty ikä.

Urheilusta riippumatta harvat pelaajat voivat pysyä 48-vuotiaina ja pysyä pelissä. Adam Vinatierin hellittämättömät ponnistelut ovat tehneet hänestä paljon parempia kuin muut, ja hän on erittäin iloinen voidessaan tavata tämän uran. Tässä jäähyväistilaisuudessa Adam Vinatieri toivoo, että jokaisen pelaajan keho pystyy ylläpitämään terveellistä tilaa, jotta he voivat käyttää voimakkaimpia kykyjään.

Suosikki tuotteet