Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
NFL: n uuden kauden avauspeli on alkamassa
09 Sep

NFL: n uuden kauden avauspeli on alkamassa

Uusi NFL -kausi on alkamassa. Avausottelu on Tampa Bay Buccaneers vastaan ​​Dallas Cowboys. Tampa Bay Buccaneersin ensimmäinen puolustaja on edelleen Tom Brady, ja Dallas Cowboysin puolustaja Rayne Dakota Prescott on toipunut ja pelaa. Tampa Bay Buccaneers oli NFL -mestari viime kaudella, ja Dallas Cowboys oli joukkue, jolla oli korkein markkina -arvo maailman urheilujoukkueessa. Vaikka Dallas Cowboysin ennätys ei ole ihanteellinen vuosien varrella, joukkueen historiallista kunniaa kunnioittavat silti kaikki. Siksi suurin osa faneista odottaa näiden kahden joukkueen avauspeliä, joka on todellinen kuningas heidän välillään.

Viime vuosina Dallas Cowboys on uudistunut jatkuvasti, mutta joukkueen ennätys on huonontunut ja huonontunut. Monet uskolliset fanit toivovat, että Dallas Cowboys voi palata loisto -päiviinsä, mutta nykyisen pelinrakentajan Rayne Dakota Prescottin vahvuus todella huolestuttaa kaikkia. Rayne Dakota Prescott on käyttänyt Dallas Cowboys Pelipaidat viisi vuotta, mutta hän viettää aina aikansa loukkaantumisissa ja on vaikeaa pysyä terveenä kauden aikana. Ja se on niin epäluotettava pelinrakentaja Rayne Dakota Prescott, Dallas Cowboys päätti silti jatkaa sopimustaan ​​tänä vuonna.

Kaikki ovat sopeutuneet hitaasti Tom Bradyn esiintymiseen Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat. Hän on todella hämmästyttävä pelinrakentaja. Tom Brady ei tiedä kuinka kauan hänen ruumiinsa kestää pelissä, joten hän ja Tampa Bay Buccaneers valitsevat molemmat vuoden sopimuksen. Rayne Dakota Prescott ilmoitti voittavansa Tom Bradyn ennen peliä. Voiko hän todella tehdä sen?

Suosikki tuotteet