Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
NFL-runkosarjan viimeinen kierros
04 Jan

NFL-runkosarjan viimeinen kierros

NFL-runkosarjan viimeisellä kierroksella yleisö yllätti eniten Kansas City Chiefsin tappiota Los Angeles Chargersille 21-38. Patrick Mahome ei käyttänyt Kansas City Chiefs Pelipaidat tähän peliin, ja joukkueen vahvuus putosi yhtäkkiä paljon. Kun monet joukkueet näkivät ottelun tässä pelissä, he tutkivat uudelleen Kansas City Chiefsin vahvuutta ja yhtäkkiä kokivat voittokertoimien kasvavan.

Suurin yllätys yleisölle tällä kaudella on Washington Redskins, joka luotti seuraavien otteluiden voittoon edistyäkseen suoraan pudotuspeleihin saaden ensimmäisen sijan Kansallisen liigan itäisessä konferenssissa. Arizona Cardinalsilla oli alussa erinomainen ennätys ja sitten hävisi peräkkäiset ottelut. He pahoittelivat, etteivät päässeet pudotuspeleihin. New England Patriots pahoittelee myös, että he eivät päässeet pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa niin monen vuoden aikana. Tom Brady ei enää käytä New England Patriots Pelipaidat. Hän johtaa uuden joukkueen pudotuspeleihin.

Viimeisellä kierroksella yleisön suosikki oli Green Bay Packersin puolustaja Aaron Rodgers. Kauden alussa Aaron Rodgers ei löytänyt sopivaa joukkuetoveria, ja hänen ennätyksensä on ollut laskussa. Seuraaviin peleihin asti Aaron Rodgers ja Davante Adams työskentelivät yhdessä täydellisesti, jolloin yleisö näki Green Bay Packersin nousevan ylös.

Suosikki tuotteet