Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
New England Patriots aloitti uudelleen ja antoi pelaajille enemmän mahdollisuuksia
27 Aug

New England Patriots aloitti uudelleen ja antoi pelaajille enemmän mahdollisuuksia

New England Patriots tekee vielä lopullisen sopimuksen, ja valmentaja Bill Belichick toivoo, että pelaajat jokaisesta paikasta löytävät sopivimmat ehdokkaat. New England Patriots käytti seitsemän kierroksen valintaa vuonna 2022 ja viiden kierroksen sopimusta ennen vuotta 2023 saadakseen kulmahyökkääjä Shaun Waden. Tänä vuonna New England Patriots teki suuria muutoksia pelaajiin. Useimpien pelaajien myynnin jälkeen joukkue esittelee monia erinomaisia ​​pelaajia liittymään. Parantaakseen joukkueen vahvuutta Bill Belichick voi valita vain uusia pelaajia aloittaakseen uudelleen.

Tällä hetkellä New England Patriots Pelipaidat on edelleen monien pelaajien suosikki, ja he ovat halukkaita kokeilemaan uutta alkua tässä joukkueessa. Shaun Wade esiintyi hyvin, kun hänellä oli yllään Baltimore Ravens Pelipaidat. Valitettavasti joukkueessa on liian monta hyvää kulmahyökkääjää, ja joukkueen on vaikea säilyttää mahdollisuutensa jokaisessa pelissä. Joten ihanteidensa vuoksi Shaun Wade on valmis liittymään New England Patriotsiin ja aloittamaan uudelleen.

Pelaajan suurin ajatus on liittyä tiimiin aloittelijaksi, jotta hän voi omaksua enemmän kokemusta ja oppia taitoja pelissä. Jos nuorilla pelaajilla ei ole edes mahdollisuutta pelata, heidän on mahdotonta oppia paljon tietoa ja kokemusta, jota ei ole saatavilla kirjallisesti. New England Patriots on uusinut mahdollisuuden näyttää erinomaisia ​​pelaajia niin kauan kuin he kykenevät, valmentaja Bill Belichick arvostaa heitä varmasti.

Suosikki tuotteet