Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
New England Patriots hävisi Buffalo Billsille
29 Dec

New England Patriots hävisi Buffalo Billsille

On mahdollista, että New England Patriots pääsee pudotuspeleihin tällä kaudella, ja heidän suorituksensa on edelleen yleisön odotusten mukainen. Tässä kierroksessa New England Patriots hävisi Buffalo Billsille 9-38. New England Patriotsin ja Buffalo Billsin välinen suuri ero sai monet katsojat toivomaan heitä.

New England Patriots jäi jälkeen, mikä teki Buffalo Billsistä ykkönen Amerikan liigan itäosastossa. Tällä kaudella Josh Allen on saavuttanut unelmansa. Vaikka hän ei omistanut New England Patriots Pelipaidat, hän kukisti vastustajansa. Kaikki tietävät, että Josh Allenin eniten idoli on Tom Brady, joten hän on katsellut New England Patriotsin jokaista peliä jo kauan sitten. Voimme voittaa paremmin vain tuntemalla vastustajan kaikin mahdollisin tavoin.

Josh Allenin hämmennystaktiikat ovat olleet alussa huolellisen ymmärryksensä ja tarkkailunsa takia. Josh Allen on nyt erittäin onnellinen, kun hänellä on Buffalo Bills Pelipaidat, hän on saanut paljon onnea. Josh Allen kesti puolustuspaineen menestyksekkäästi ja oli yhteydessä joukkuetoveriinsa Stefon Diggsiin pitkien telakoiden suorittamiseksi ja kiireeksi kosketuksiin. He pelasivat tätä peliä erittäin hyvin.

Suosikki tuotteet