Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
New England Patriots nousi jälleen henkiin vuoden kuluttua
19 Nov

New England Patriots nousi jälleen henkiin vuoden kuluttua

Nykyinen New England Patriots ei ole enää vuoden sankarillisessa taisteluvaiheessa. Kaikki eivät odottaneet Atlanta Falconsin häviävän vastustajalle uudelleen 0-25. New England Patriots ja Atlanta Falcons eivät ole pelanneet toisiaan vastaan ​​neljään vuoteen, ja viimeksi he pelasivat toisiaan vastaan ​​vuonna 2016. Atlanta Falcons -joukkueen historiassa he pääsivät Super Bowlin finaaliin vuosina 1998 ja 2016. mutta valitettavasti he molemmat hävisivät lopulta vastustajilleen. Erityisesti vuoden 2016 kaksintaistelussa Atlanta Falconsin ja New England Patriotsin välillä he menettivät parhaan mahdollisuuden voittaa mestaruus jatkoajalla.

Sen jälkeen kun New England Patriots koki jälleenrakennusjakson viime kaudella, joukkue toipui hitaasti tällä kaudella. Kun New England Patriots voitti Atlanta Falconsin tällä kierroksella, joukkue voitti viisi peräkkäistä voittoa. New England Patriots on noussut muutamasta viimeisestä paikasta American Leaguen rankingissa viidenneksi, eivätkä he ole enää heikompi joukkue. Vaikka Tom Brady on käyttänyt Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat pelata, mutta olemassaolo valmentaja Bill Belichick on edelleen joukkueen tehokkain kyky.

Uusi pelinrakentaja Mac Jones kasvoi nopeasti Bill Belichickin koulutuksen alla. Hänen esiintymisensä New England Patriots Pelipaidat oli erityisen komea, ja hänen suorituksensa pelissä muuttui yhä vakaammaksi. Bill Belichick ei valinnut Mac Jonesia väärin, hän uskoo, että pelaajan kykyjä käytetään paremmin. Hyvän valmentajan tuoma joukkueen vahvuus ei ole huono. Voiko New England Patriots palata finaaliin Bill Belichickin ohjauksessa?

Suosikki tuotteet