Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
New England Patriotsista tulee joukkue, joka kutsuu vanhoja pelaajia palaamaan
30 Mar

New England Patriotsista tulee joukkue, joka kutsuu vanhoja pelaajia palaamaan

Siitä lähtien, kun Tom Brady lähti New England Patriotsista, joukkue on kiinnittänyt huomiota draftin pelaajiin. Vaikka Tom Brady on nyt liittynyt Tampa Bay Buccaneersiin, hänen nro 12 New England Patriots Pelipaidat on edelleen fanien suosikki. Koko NFL-liigan nro 12 - NFL Pelipaidat edustaa aina Tom Bradyn loistavia historiallisia saavutuksia. New England Patriots on Tom Bradyn menneisyys, hän aloitti uuden työmatkan Tampa Bay Buccaneersissa.

New England Patriots ei ole toistaiseksi löytänyt sopivaa ehdokasta pelaajalle, ja joukkueen tuloksia on vaikea saavuttaa uudelleen. Viime aikoina New England Patriots toivoo voivansa palata San Francisco 49ers -pelaajaan Jimmy Garoppoloon, entiseen pelaajaan, joka pelasi New England Patriotsissa. Kun Jimmy Garoppolo korvasi Tom Bradyn varajäsenenä, hän osoitti hämmästyttävää kykyä. Joten tuolloin San Francisco 49ers allekirjoitti Jimmy Garoppolon 137,5 miljoonan dollarin sopimuksella, joka oli tuolloin NFL: n historian suurin vuotuinen sopimus.

Jimmy Garoppolo voi palata New England Patriotsiin, ei ole vielä tiedossa, mutta hänen suorituksensa viime kaudella ei ollut hyvä. Vuonna 2019 Jimmy Garoppolo johti joukkueen uuteen läpimurtoon, mutta oli sääli, että Kansas City Chiefs voitti hänet finaalissa. Vuonna 2020 yleisö odotti innolla San Francisco 49ersin voittomahdollisuuksia, mutta valitettavasti heistä tuli viimeinen sija National League Western Conference -konferenssissa.

Suosikki tuotteet