Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
New York Jets toivoo pääsevänsä läpimurtoon lyhyessä ajassa
26 Mar

New York Jets toivoo pääsevänsä läpimurtoon lyhyessä ajassa

Uudella kaudella New Orleans Saints palkkakoron rajoitusten takia joukkue luopui suurimmasta osasta pelaajia ja virtasi vapaille markkinoille. New Orleans Saints luopui joistakin vanhoista pelaajista, mukaan lukien nuori varajäsen Sheldon Rankins, jonka joukkue luovutti aina loukkaantumistensa takia. Juuri vapaille markkinoille tullut Sheldon Rankins on onnistuneesti löytänyt seuraavan joukkueen.

Sheldon Rankins pukeutui virallisesti New York Jets Pelipaidat ja ilmoitti liittyneensä. Hänelle maksettiin 17 miljoonaa dollaria kahden vuoden ajan. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Sheldon Rankins on vaihtanut NFL Pelipaidat, ja hän toivoo onneaan pelaamaan täällä. Sheldon Rankins liittyi New Orleans Saintsiin neljä vuotta, mutta hän on ollut penkillä. Sheldon Rankins, joka kärsi sairaudesta New Orleans Saintsissa, fanit toivovat voivansa saada paremman kehitystilan New York Jetsissä.

New York Jets on vahvistanut pelaajia monissa paikoissa tänä vuonna, eivätkä he halua jatkaa liigan pohjaa ensi kaudella. New York Jets ei ole päässyt pudotuspeleihin kymmenen vuoden ajan, ja joukkue on jäänyt jälkeen. Liigan historiassa New York Jets on voittanut vasta kolmannen Super Bowl -mestaruuden, eivätkä ne ole koskaan päässeet finaaliin näinä vuosina. Tällä hetkellä New York Jetsistä on tullut joukkue, jolla on pisimmät ennätykset NFL Super Bowl -välin historiassa. He toivovat saavansa uuden läpimurron lyhyessä ajassa.

Suosikki tuotteet