Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
New York Jets voitti San Francisco 49ersin voittaakseen kauden ensimmäisen pelin
24 Dec

New York Jets voitti San Francisco 49ersin voittaakseen kauden ensimmäisen pelin

Uudella NFL-pelikierroksella New York Jets voitti Los Angeles Ramsin 23-20, mikä yllätti monet katsojat. Tämä on New York Jetsin ensimmäinen voitto tällä kaudella. Pelaajat ottavat mielellään pois NFL Pelipaidat ja antavat ne faneille. New York Jetsin lisäksi Dallas Cowboysin 41-33-voitto San Francisco 49ersistä yllätti yleisön.

Dallas Cowboys kärsi useita tappioita tällä kaudella ja pelaajat ovat loukkaantuneet jatkuvasti, joten monet katsojat ajattelivat, etteivät he enää voittaisi peliä. Myös San Francisco 49ersin suorituskyky tällä kaudella on uskomaton. Viime kaudella joukkue saavutti niin erinomaiset tulokset, mutta nyt joukkue on hävinnyt useita pelejä peräkkäin. San Francisco 49ers -pelaajilla ei ollut suurta siirtoa, miksi joukkueen suorituskykyero on niin ilmeinen.

San Francisco 49ersin menetys New York Jetsille petti fanit täysin. San Francisco 49ers Pelipaidat, jotka fanit ostivat finaaliin viime kaudella, näyttävät olevan paikoillaan tällä kaudella. San Francisco 49ersin nykyisen kehityssuunnan mukaan he eivät välttämättä pääse pudotuspeleihin tällä kaudella. Tarkasteltuaan tämän kauden San Francisco 49ers- ja Kansas City Chiefs -runkosarjan katsojia he todella tajusivat, että Kansas City Chiefsin kyky voittaa Super Bowl viime kaudella ei todellakaan ollut onnettomuus, mutta joukkueen todellinen vahvuus.

Suosikki tuotteet