Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Patrick Mahome ei valitettavasti tavannut Tom Bradyä finaalissa
08 Apr

Patrick Mahome ei valitettavasti tavannut Tom Bradyä finaalissa

Patrick Mahome on käynyt läpi muutoksia vuoden ajan, ja hänestä on tullut kypsempi ja vakaampi. Vuonna 2010 Patrick Mahome voitti uransa ensimmäisen Super Bowl -mestaruuden. Hän pelasi onnellisesti Disneylandia kuin lapsi. Tuona vuonna Patrick Mahomes Pelipaidat aiheutti maailmanlaajuisen trendin, ja lopulta jopa naamio painettiin hänen logollaan. Patrick Mahome tunsi ennennäkemättömän kunnian tunteen, ja hän piti urheilusta vieläkin enemmän.

Patrick Mahome voitti palkinnon vuonna 2010, mutta Tom Brady pudotettiin pudotuspeleissä. Kauden jälkeen Patrick Mahome sai korkeamman palkansaajan jatkamisen, mutta Tom Brady ei odottanut New England Patriotsin sopimuksen jatkamista. Yleisö ei koskaan ajatellut, että Tom Brady vaihtaisi Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat ja päättäisi aloittaa uudelleen. Hän ei luopunut unelmastaan ​​New England Patriotsin hylkäämisen takia.

Vuonna 2021 Tom Brady aloitti uuden uran, hän voitti seitsemännen Super Bowl Champions Cupin toisessa NFL Pelipaidat. Patrick Mahome ei saavuttanut unelmaansa voittaa mestaruus uudelleen, idoli voitti hänet. Patrick Mahome oli erittäin iloinen saadessaan tavata Tom Bradyn pelissä. Finaali antoi hänelle ensimmäisen maun kovasta työstä eikä voitosta.

Suosikki tuotteet