Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Patrick Mahome kohtaa uuden kauden positiivisesti
01 Jun

Patrick Mahome kohtaa uuden kauden positiivisesti

Patrick Mahome on nyt luottavaisempi kuin aikaisemmin hävittyään Super Bowl -finaaleissa viime kaudella. Patrick Mahome ei osoittanut matalaa tilaa menetettyään pelin, hän päätti työskennellä kovemmin treenaamaan. Patrick Mahome oppi lisää käytännön kokemusta epäonnistuneesta pelistä, jonka aikana hän laati erilaisia ​​paikan päällä strategioita. Patrick Mahomen positiivinen asenne on saanut tartunnan moniin joukkuetovereihin, jotka haluavat taistella tämän iloisen pelinrakentajan kanssa.

Kahden viime vuoden aikana monet nuoret fanit ovat pitäneet Patrick Mahomes Pelipaidat. Kaikki pitävät Patrick Mahomen myönteisestä asenteesta ja mentaliteetista peliä kohtaan. Pelin lopputuloksesta riippumatta hän päättää omaksua ja tervehtiä toisiaan vastustajiensa kanssa. Kun monet vanhemmat valitsivat tänä vuonna Lasten NFL Pelipaidat, he valitsivat myös numeron 15 Kansas City Chiefs Pelipaidat.

Patrick Mahome edustaa paitsi NFL: n kehityshistoriaa, hän on ihanteellinen hahmo, joka on tunkeutunut ihmisten sydämeen. Kaikki katsoivat Patrick Mahomen yhä luottavaisempaa hymyä ja uskoivat pelaajan tulevaisuuden olevan vielä parempi. Jos pelaajat näkevät omat puutteensa epäonnistuneessa pelissä, he voivat ymmärtää paremmin vastustajan puutteet tulevissa peleissä.

Suosikki tuotteet