Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Patrick Mahome on erittäin iloinen voidessaan kilpailla jälleen Tom Bradyn kanssa
05 Feb

Patrick Mahome on erittäin iloinen voidessaan kilpailla jälleen Tom Bradyn kanssa

Patrick Mahome voitti ensimmäisen Super Bowl Champions Cupin viime kaudella. Tämä peli on hänen toinen palkinto ammatillisessa elämässään. Eniten faneja on pidetty Patrick Mahomes Pelipaidat viime vuodesta lähtien, ja suurin osa ihmisistä on rakastanut jopa hänen kuvioituja naamioita ja muita koristeita. Patrick Mahome on ensimmäinen pelaaja, joka ylittää Tom Bradyn NFL Pelipaidat viimeisten 20 vuoden aikana. Vain yhden vuoden aikana hän on muuttanut monia asioita.

Patrick Mahomella on tällä hetkellä Kansas City Chiefs Pelipaidat, ja hän on allekirjoittanut 10 vuoden sopimuksen joukkueen kanssa. Tällä kaudella Patrick Mahome pääsi jälleen finaaliin, ja hänen vastustajansa oli Tom Brady. Millaista peliä nämä kaksi erinomaista puolustajaa, yksi vanha ja toinen, pelaavat? Yleisö odottaa heidän esitystään.

Ennen finaalia Tom Brady vietti enemmän aikaa harjoittelulle, hän toivoo voivansa todistaa jotain voimillaan. Patrick Mahome on erittäin innoissaan kohtaamaan jälleen Tom Bradyn. He voittivat Tampa Bay Buccaneersin viime kerralla 27-24. Fanit odottavat innolla tämän pelin alkua, kuka voittaa lopulta?

Suosikki tuotteet