Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Patrick Mahome päättää vahvistaa harjoittelua jatkuvasti uuden kauden saapumiseksi
26 May

Patrick Mahome päättää vahvistaa harjoittelua jatkuvasti uuden kauden saapumiseksi

Kun Patrick Mahome epäonnistui viime kaudella, hän työskenteli kovemmin tänä aikana kouluttaakseen. Epäonnistumiskokemus saa ihmiset aina paremmin tietämään omat puutteensa, ja Patrick Mahome kohtasi rohkeasti epäonnistumistestin. Kun Kansas City Chiefs epäonnistui viime kaudella, joukkue on myös tehnyt vastaavat muutokset. Joukkue on vahvistanut hyökkäysryhmän siipipelaajien voimaa.

Yleisö toivoo, että Kansas City Chiefs on aina vahva joukkue sen sijaan, että menisi alamäkeen voitettuaan mestaruuden kuten monet joukkueet. Tällä hetkellä Patrick Mahomes Pelipaidat edustaa uuden sukupolven pelaajien vahvuutta. Kaikki pitävät tästä soittimesta aurinkoisella hymyllä. Patrick Mahome käyttää Kansas City Chiefs Pelipaidat seuraavan 10 vuoden ajan. Hän toivoo voivansa luoda oman aikakautensa tässä joukkueessa.

Patrick Mahome ei päättänyt tehdä kompromisseja epäonnistumisen takia. Hän uskoi enemmän kykyyn saavuttaa jatkuvalla kovalla työllä. Patrick Mahome on ymmärtänyt elämän totuuden lapsuudestaan ​​asti. Maailmassa ei ole satunnaisia ​​menestyssalaisuuksia, ja jotkut ovat vain jatkuvan kovan työn tulosta. Vaikka tulokset eivät useinkaan ole niin hyviä kuin pelaajat ajattelivat, he saivat myös arvokasta kokemusta pelin aikana.

Suosikki tuotteet