Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Pittsburgh Steelers rikkoi ennätyksen ja haastaa takaiskun ensimmäisen kierroksen luonnoksessa
20 May

Pittsburgh Steelers rikkoi ennätyksen ja haastaa takaiskun ensimmäisen kierroksen luonnoksessa

Tänä vuonna Pittsburgh Steelers valitsi juoksevan pelaajan luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. Pittsburgh Steelersin tämä liike sai monet ihmiset miettimään. Yleensä vain harvat joukkueet valitsevat juoksevat puolustajat ensimmäisellä kierroksella. NFL: n historiassa jokaisen joukkueen ensimmäisen kierroksen valinta perustuu pelinrakentajan valintaan. Pittsburgh Steelers rikkoi luonnoksen historiallisen ennätyksen monien vuosien ajan. Miksi Pittsburgh Steelers teki tällaisen päätöksen? Joukkueen selitys on sovittaa seuraavan kauden strategia.

Najee Harris oli kunnia valita Pittsburgh Steelersin ensimmäisellä kierroksella, eikä hän koskaan ajatellut, että joukkue suosisi häntä luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. Najee Harris on valinnut NFL Pelipaidat nro 22 ja toivoo voivansa kovalla työllä tuoda joukkueelle erinomaisia ​​tuloksia. Vuodesta 1972 Pittsburgh Steelers Pelipaidat esiintyy pudotuspeleissä melkein joka kausi, ja joukkue on voittanut yhteensä kuusi Super Bowl -titteliä.

Pittsburgh Steelersin upein jakso oli vuosina 1974-1979, jolloin joukkue voitti neljä Super Bowl -titteliä kuudessa vuodessa. Vaikka Pittsburgh Steelers on NFL: n 16. sijalla, joukkueen vahvuus on aina ollut olemassa. Pittsburgh Steelersillä on tällä hetkellä kaksi nuorta puolustajaa. Ensimmäinen on Mason Rudolph, jonka joukkue valitsi vuoden 2018 luonnoksessa, ja toinen on Dwayne Haskins, joka allekirjoitti juuri tänä vuonna. Joten Pittsburgh Steelersin ei tarvitse valita uutta puolustajaa uudelleen, ja joukkueen valinta paluumuuttajaksi on myös hyvä valinta.

Suosikki tuotteet