Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Pittsburgh Steelersistä ja Cleveland Brownsista tulee uuden kauden parhaiten parantunut joukkue
13 Oct

Pittsburgh Steelersistä ja Cleveland Brownsista tulee uuden kauden parhaiten parantunut joukkue

Pittsburgh Steelers koki kahden vuoden taantuman, ja joukkue ei päässyt pudotuspeleihin. Uuden kauden alussa Pittsburgh Steelers palasi kentälle neljän kierroksen voitolla. Sen jälkeen kun suurliigat sulautuivat vuonna 1970, Pittsburgh Steelers on voittanut kuusi Super Bowl -titteliä ja noussut finaaliin kahdeksan kertaa. Pittsburgh Steelers on aina ollut ihmisten mielessä kuin jättiläisiä, ne kaatuvat aina ja pystyvät nousemaan nopeasti ylös.

Vuosina 1970--2020 Pittsburgh Steelers Pelipaidat on aina ollut monien fanien suosikki. Fanit pitävät Pittsburgh Steelersin sinnikkyydestä ja horjumattomasta uskosta. Joukkue on voittanut monia tunnustuksia tällä lyhyellä 50 vuoden jaksolla. Pittsburgh Steelers voitti uudella kaudella New York Giantsin, Denver Broncosin, Houston Texansin ja Philadelphia Eaglesin. Joukkue ei ole vielä tavannut todellista vahvaa pelaajaa. Joten mitä Pittsburgh Steelers odottaa, on Cleveland Brownsin ja Tennessee Titansin ottelu. He haluavat testata joukkueen voimaa.

Cleveland Browns on aina ollut erityinen joukkue. Joukkueen ennätys ennen vuotta 1996 oli erittäin hyvä, mutta ne yhtäkkiä katosivat kaudella. Vuonna 1999 pelaajat ilmestyivät peliin uudelleen yllään Cleveland Browns Pelipaidat, mutta valitettavasti heidän tulokset ovat olleet huonoja vuosien varrella. Uudella kaudella 2020 Cleveland Browns on saavuttanut erittäin hyviä tuloksia. Cleveland Browns voitti Pittsburgh Steelersin 36-33: lla vuoden 2002 villikorttien pudotuspeleissä. Millainen välienselvitys he tapaavat nyt uudelleen?

Suosikki tuotteet